För cosplayare i hela Sverige

Popypep! Teaser inför Popycon 2023

Aktivitetshuset Tryckeriet Vasatorpsvägen 1b, Helsingborg, Helsingborg

En teaser för alla Cosplayers och Kpop-are. Vi kommer mingla, dansa ha workshops. Kpop för dig som är nybörjare och en för advanced och en RPD. Blir det mycket intresse så går vi tillsammans i en parad mot centrum där det är HX-festival.

Gratis

NärCon Sommar 2022

NärCon Linköpings universitet, Linköping, Linköping

Du är inbjuden till Nordens största spel- och cosplayfestival. Välkommen!  NärCon är ett helt unikt event. Det är en alkohol- och drogfri festival där du träffar nya vänner, cosplayar och spelar spel tillsammans. Det finns över 800 aktiviteter. Allt från föreläsningar och scenshower till lekar och turneringar. Men det är den sociala atmosfären som NärCon verkligen handlar om. Det är …

299KR – 499KR

Comic Con Stockholm 2022

Kistamässan Arne Beurlings Torg 5, Stockholm, Stockholm

På Comic Con Stockholm den 4-6 november 2022 på Kistamässan kan du ta del av aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa populära skådespelare, serietecknare och digitala kreatörer. Du kan även uppleva cosplay i världsklass och testa nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små!

275KR – 700KR

CONFUSION 2022

Världskulturmuseet Göteborg Södra Vägen 54, Göteborg, Göteborg

ConFusion är Göteborgs största evenemangssatsning inom östasiatisk populärkultur, någonsin. Vår vision är att människor med gemensamma intressen ska få en möjlighet och fristad.