Vilka är vi och vad sysslar vi egentligen med?

Vad vi gör

Föreningens huvudsakliga verksamhet är att främja Cosplay i olika former. Detta görs genom att vi t.ex deltar på olika arrangemang och konvent där vi håller i workshops, fotografering och andra verksamheter.

Som förening jobbar vi också för att öppna upp lokalavdelningar runt om i landet med våra medlemmar.

Kimberley Åhage

Ordförande - kimberley@cosplayforeningen.se

Ansvarsområden: Sociala medier

Jag har varit en aktiv medlem i SCF länge men först nu jag tagit steget in i styrelsen. Jag vill vara med och hjälpa föreningen till nya framgångar.

Tove Norkvist

Sekreterare - tove@cosplayforeningen.se

Ansvarsområden: Norra Sverige

Jag kan inte gå en dag utan att, i mitt tycke, göra världen till en bättre plats, lite finare, lite roligare. Jag ser magi i vardagen och vill låta andra se det med. Jag är kreativ. Jag arbetar med människor, särskilt yngre och drar energi och erfarenheter från det. Jag känner också att jag har en viktig geografisk roll i styrelsen då jag vill sprida SCF till att verkligen bli en förening för hela Sverige och inte enbart de södra delarna.

Daniel Melin

Kassör - daniel@cosplayforeningen.se

Ansvarsområden: Webbsidan samt mellersta Sverige

En nu 40-årig kille med ett enormt intresse för fotografering, vilket också var det som lockade mig till cosplay.

Andreas Virtanen

Ledamot - andreas@cosplayforeningen.se

Ansvarsområden: Närcon samt södra Sverige

Mitt mål med att vara förtroendevald i SCF är att göra cosplay mer öppet och välkomnande, att riva ner gränser mellan oss utövare.

Olivia Kristiansson

Ledamot - olivia@cosplayforeningen.se

Ansvarsområden: Webbsidan

Jag har tidigare jobbat som föreningskonsulent hos Vi Unga och vill, med den bakgrunden, hjälpa SCF till att bli den största cosplayföreningen i Sverige - så att vi med vår storlek och styrka kan hjälpa andra föreningar. Jag vill göra SCF till en förening som man kan räkna med och lita på.

Tommy Johansson

Revisor - revisor@cosplayforeningen.se

Som revisor så är det Tommys uppgift att granska styrelsens arbete. Tommy svarar till föreningens medlemmar samt årsmötet och har inget ansvar gentemot styrelsen.